Școala de vară Rocketele

POT Music anunță desfășurarea Școlii de vară pentru fete “Rocketele” în perioada 22-27 august la Chișinău. Timp de 6 zile, cele 25 de participante ale Școlii de vară vor avea ocazia să interacționeze cu traineri cu experiență în domeniul muzicii și vor acumula cunoștințe privind etapele de dezvoltare ale unei trupe muzicale de fete și experiență de lucru în echipă.

Școala de vară “Rocketele” este organizată pentru prima dată la Chișinău, inspirat din conceptul suedez – Popkollo, școala de vară organizată în Suedia și care are la bază principiul – fete pentru fete. Astfel, fetele participante în cadrul Școlii de vară, vor fi instruite în exclusivitate de femei, invitate din Suedia, și traineri locali.

Principalele beneficii ale participării sunt:

  1. Șansa de a experimenta cum este să faci parte dintr-o trupă de fete ;
  2. Formarea unei rețele de contacte de fete cu o pasiune comună – muzica;
  3. Interacționarea cu un mediu activ și dinamic, alături de alte fete din diferite regiuni ale țării și traineri cu experiență în domeniu. 

La Școala de vară pentru fete „Rocketele” pot participa:

  • fetele cu vârsta cuprinsă între 13 și 24 de ani;
  • fetele pasionate de muzică, dar nu neapărat experiență sau cunoștințe muzicale;
  • fetele care pot participa la Școala de vară pe toată perioada (22-27 august).

Tabăra de vară va avea loc în perioada 22-27 august, iar locația o vom anunța după selecția participanților.

Prin completarea acestui formular, vă manifestați dorința de a participa la Școala de vară pentru fete “Rocketele”. Termenul limită de aplicare este 13 august, ora 23:59. Formularul de aplicare poate fi găsit aici.

Persoana de contact pentru orice întrebări sau detalii: Mihaela Iurașcu, e-mail: iurascu.mihaela@gmail.com.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile Școlii de vară Roketele te invităm să vizitezi website-ul nostru sau să ne urmărești activitatea pe rețelele de socializare.

Website-ul: potmusic.md

Facebook:  www.facebook.com/potmusicmoldova/

Acest proiect este realizat  de „POT Music” cu suportul Fundaţiei  Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei, cu suportul Confederației Elvețiene și Institutului Suedez. Partener de implementare Studieframjandet